Servicemeddelelser kan holde din Mercedes ajour

Mercedes-Benz har altid haft fokus på innovation, og det er også dem, der kan bryste sig af at have lavet verdens første automobil. Det var også Mercedes-Benz, der i 1936 præsenterede verdens første serieproducerede dieselpersonbil, og i 1954 var de den første bilproducent til at lave en seriefremstillet bil med direkte benzinindsprøjtning. Listen fortsætter endnu, for i efteråret 1978 viste Mercedes-Benz den første bil med ABS, og historien om airbaggen kan også spores tilbage til Mercedes-Benz. Allerede i 1971 fik de et patent på en nyudviklede airbag, og efter tusindvis af forsøg og tests blev airbaggen introduceret i en S-Klasse i 1981. Siden da har airbags reddet utallige menneskeliv i trafikken. Det var blot et lille udvalg af de banebrydende elementer, som Mercedes-Benz kan krediteres for. Der hersker altså ingen tvivl om, at mærket er helt fremme i skoene, når det gælder innovation, og der findes en måde at sikre sig de nyeste innovationer på.

Ejner Hessel tilbyder Mercedes-ejere at tjekke deres biler for opdateringer

Hos Ejner Hessel kan man på denne specifikke side nemlig tjekke, om ens Mercedes mangler nogle opdateringer. Idéen er, at Mercedes sender serviceopdateringsbeskeder ud til autoriserede værksteder som Ejner Hessel. Beskederne indeholder information om at opdatere eller udskifte visse ting på en given model næste gang, den er til service. På den måde kan Mercedes sikre en løbende kvalitet af deres produkter, og de nyeste innovationer og udviklinger kan implementeres, så din Mercedes holdes ajour.

Ejner Hessel gør opmærksom på, at der ikke er tale om sikkerhedsmeddelelser. Hvis din Mercedes har brug for en sikkerhedsopdatering, vil du altid få besked direkte gennem SKAT. Serviceopdateringer handler om de lidt mindre ting, som man måske ikke lægger mærke til med det samme, men som samlet set gør en stor forskel. Det kan være ting som forbedrede vindueslister eller nye typer bolte. Hvis du er kunde hos Ejner Hessel er disse serviceopdateringer en del af deres service, som udføres, når din bil er på værksted – men hvis du ikke er kunde eller blot ikke har haft din bil inde hos dem for nylig, kan du tjekke din bil ved at indtaste din bils registreringsnummer og dit navn og din e-mail-adresse. Så vender Ejner Hessel tilbage for at svare på, om de kan udføre en serviceopdatering til din Mercedes – og hvis det er tilfældet, vil det være helt uden beregning. Tjekket er helt og aldeles uforpligtende, men et bedre tilbud skal man lede længe efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *